Click here for Myspace Layouts

Extended Network Banners

Wednesday, December 26, 2012

nothing :')

salah ke apa yang aku buat ?
aku just nak tengok kawan-kawan aku bahagia..
itu pun salah ??
aku rela korbankan kebahagiaan aku demi orang yang aku sayang..
sebab aku tau . . . aku sedar,,aku tak mampu nAk memberi kebahagiaan ...
tolonglah....peergi semua dari hidup aku..kecapi kebahagiaan korang...
aku hidup just nk tengok korang bahagia....:)
okea . . .promise....jaga kebahagiaan tue..
walaupun aku tau..aku sendiri tak dapat kecapi kebahagiaan tuu..
tapi aku dah terbiasa..aku boleh lagi hidup tanpa lelaki..
selagi aku ada kwan-kwan aku...
aku hope..semua faham :)

Tuesday, December 25, 2012

johor aku datang !

hari nie aku samapi di negeri yang tak pernah aku terfikir untuk sampai.. lebih-lebih lagi rumah balak aku sendiri . pertama dalam sejarah jumpa bakal mertua nie . . segan tahap mengaban tau tak . . tak ikut..cakap tak sayang . . ish AMIRUL AFIFI nie...
sesampai jer . . . rase macam da lame kat sini . . padahal baru jer pagi tadi sampai . .
harinie jer aku dah tolong ibu bersihkan kantin . . rajin gak aku nie :P
hahaha . . ntah ibu tu suka aku ke tak ntah . . . suke-suke jer aku nie . .
dahla duk umah orang . .tapi ada kot rasa nak berlari sejauh yang mungkin . .terbang sejauh yang mungkin . .hahahaha . .sampai 30 kot kat sini . . .
doakan aku berjaya menambat hati ibu :)

Friday, December 14, 2012

hari - hari mendatang .!

macam - macam dugaan yang datang bila hati tengah bahagia kan ?
hidup selalu ada dugaan yang datang . . memang kita hidup takkan lepas dari semua tue...
alhamdulilah trailer untuk movie aku da start . . tinggal beberapa scene lagi nak kne shoot..berkat tolong kawan-kawan yang hadir dalam hidup aku . . alhamdulilah berjaya jugak shoot scene aku too . . . nty da ciap sumer trailer aku uploadkan dalam nie . .
aku pun ade nak uploadkan satu video yang aku baru create . . tapi video tue tak hot pun . .aku tak kejar populariti . . benda tue sumer tak bawak aku ke syurga pun . .
tengag- tengah demam pun aku berdaya untuk create video nie auuww...
sebab video tue adalah video untuk cinta mati aku . .
special aku createn and credit kan untuk :  AMIRUL AFIFI BIN AHMAD.

video

Friday, December 7, 2012

ketentuan allah.

hari baru , bulan baru , kehidupan juga yang baru .
terima kasih tuhan kerana disaat ini aku masih lagi bernafas , masih lagi bisa untuk menaip , menulis coretan yang tak seberapa nak indah. dunia dan kawan-kawan , panjang dan mendalam maksudnya disebalik dunia dan kawa-kawan . air mata turut bersemadi sehinggakan tiada titisan lagi untuk dikeluarkan.
YA ALLAH kau jauhkanlah aku dari semua nie. kehadiran dye dalam hidup aku mengubah aku dari segalanya. adakah betul apa yang aku buat sekarang . . aku takut . .aku tak bisa lagi untuk mencintai . .
kerana pengalaman mengajar aku dari kesilapan yang mungkin juga akan terjadi suatu hari kelak.
terasa kehilangan sangat perit , walupun ia bisa dibuang . .tapi bukan mudah bagi aku untuk semua itu.
kerna cinta itu sangat indah bagi aku. aku minta maaf dengan segalanya. buktikanlah janjimu untuk cinta yang halal bagi aku dengan dirimu . . kerna aku akan setia menunggu dengan janjimu . airmatamu takkan pernah ku lupa . .yang turut mengalir membasahi pipiku . .hati antara dua insan sedang berbicara soal hati dan cinta yang mugkin akan kekal . . tanpa ada sesiapa menghalang . .melainkan takdir dan maut . aku bersyukur dikurniakan seorang insan yang sangat mulia hatinya . .AMIRUL AFIFI AHMAD terima kaseh sayang . .
awak telah membuka fikiran saya . membimbing saya ke jalan ALLAH . . . indahnya cinta halal itu :)
amen . semoga cinta halal yang kita janjikan akan diredhai oleh ALLAHs.w.t . . :)


raining


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...